Leveringsvoorwaarden

Bestellingen af te halen op afspraak.
Bij verzendingen zijn de verzendkosten voor Uw rekening.
Indien bestelde artikelen niet op voorraad zijn en/of levering niet tijdig kan plaatsvinden, wordt besteller per E-mail of per telefoon op de hoogte gebracht waarna besteller de opdracht kan annuleren.
Indien op het moment van annuleren de bestelling inmiddels is aangeboden aan de transporteur, kan het bestelde niet meer worden geannuleerd.
Bij meerdere artikelen kan het combineren daarvan verzendkosten besparen.
Leveringen uitsluitend mogelijk binnen de EU.
Petpacker verstuurd de bestellingen zodra er bericht van betaling ontvangen is.

Prijzen zijn in Euro's en excl. Btw.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via petpacker@petpacker.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Aansprakelijkheid

Besteller/ontvanger vrijwaart Petpacker tegen alle aanspraken van derden welke direct of indirect, middelijk of onmiddelijk met de uitvoering van de overeenkomst samenhangen.

Petpacker kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de bestendigheid van onze verpakkingen in combinatie met uw product, aangezien wij de samenstelling hiervan niet kennen.

Het uitvoeren van testen onder gebruikersomstandigheden, valt derhalve onder uw verantwoordelijkheid.